Terug

Met Holobuilder is het mogelijk om 360º foto's te voorzien van teksten, objecten en interactieve onderdelen die vervolgens bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden met VR-brillen (google cardboard).

Voor de Holobuilder hebben we drie instructieboekjes gemaakt. In deel 1 wordt uitgelegd hoe de gratis website www.streetviewdownload.eu in combinatie met een gratis programma van deze website gebuikt kan worden om 360º foto's van Google Streetview te downloaden. Hierdoor kunnen foto's van over de hele wereld gebruikt worden in Holobuilder, maar ook 360º foto's die in gebouwen gemaakt zijn die op google streetview staan. Denk hierbij aan schiphol, het Colloseum, etc... Het ook mogelijk om eigen gemaakte 360º foto's in Holobuilder te gebruiken. Instructieboekje deel 1 is dan niet van toepassing.

In deel 2 wordt uitgelegd hoe de foto's in Holobuilder ingeladen kunnen worden en interactief gemaakt kunnen worden.

In deel 3 wordt uitgelegd hoe de app op IOS of Andriod gebruikt kan worden om de interactieve foto's te bekijken.

Holobuilder is 3 weken gratis te gebruiken (per e-mailadres). De normale prijs is 3 dollar per maand voor de goedkoopste versie. Holobuilder geeft aan speciale prijzen voor het onderwijs te hanteren, voor deze prijzen moet contact opgenomen worden met Holobuilder.

 

HoloBuilder Deel 1 HoloBuilder Deel 2 HoloBuilder Deel 3

 

Het maken van foto's gaat via de website van Holobuilder.

browsers

 Download de app:

  Download on the App Store Badge NL 135x40   google play badge klein